Izjava o privatnosti (EU) - Acıbadem Healthcare Services (RS)

Izjava o privatnosti (EU)

Ова изјава о приватности је посљедњи пут ажурирана на 05.03.2024 и односи се на грађане и правне сталне становнике Европске Економске Регије.и Швицарске

У овој изјави о приватности објашњавамо шта радимо са подацима које добијамо о вама путем https://acibadem.rs. Препоручујемо да пажљиво прочитате ову изјаву. У нашој обради поштујемо захтеве законодавства о приватности. То између осталог значи да:

 • јасно излажемо сврхе за које обрађујемо личне податке. Ово радимо овим Изјавама о приватности;
 • циљ нам је ограничити наше прикупљање личних података само на личне податке потребне за легитимне сврхе;
 • ми прво тражимо вашу изричиту сагласност за обраду ваших личних података у случајевима који захтевају ваш пристанак;
 • подузимамо одговарајуће сигурносне мере како бисмо заштитили ваше личне податке и такођер то захтевамо од странака које обрађују личне податке у наше име;
 • поштујемо Ваше право на приступ Вашим личним подацима или да их исправимо или избришемо, на Ваш захтев.

Ако имате било каква питања, или желите знати које тачно податке чувамо од Вас, молимо Вас да нас контактирате.

1. Сврха, подаци и период задржавања

Можемо прикупљати или примати личне податке у више сврха повезаних са нашим пословањем, што може укључивати следеће: (кликните за више)

2. Колачићи

Наша веб страница користи колачиће. За више информација о колачићима, молимо Вас да се обратите нашој Politika kolačića

3. Пракса обелодањивања

Откривамо личне податке ако се од нас захтева закон или судски налог, као одговор органу за спровођење закона, у мери у којој је то дозвољено другим одредбама закона, да пружимо информације или да спроведемо истрагу о питању у вези са јавном безбедношћу.

Ако је наша веб локација или организација преузета, продата или укључена у спајање или аквизицију, ваши подаци могу бити откривени нашим саветницима и свим потенцијалним купцима и биће прослеђени новим власницима.

Са Google-ом смо закључили Уговор о обради података.

4. Сигурност

Предани смо сигурности личних података. Подузимамо одговарајуће сигурносне мере да ограничимо злоупотребу и неовлаштен приступ личним подацима. То осигурава да само потребне особе имају приступ вашим подацима, да је приступ подацима заштићен, те да се наше сигурносне мере редовно прегледају.

5. Веб странице треће стране

Ова изјава о приватности се не односи на веб странице трећих страна повезане линковима на нашој веб страници. Не можемо гарантовати да ове треће стране рукују вашим личним подацима на поуздан или сигуран начин. Препоручујемо да прочитате изјаве о приватности ових веб страница прије употребе ових веб страница.

6. Амандмани на ову изјаву о приватности

Задржавамо право да направимо амандмане на ову изјаву о приватности. Препоручује се да редовно консултујте ову изјаву о приватности како бисте били свесни било какве промене. Осим тога, активно ћемо вас обавестити где год је то могуће.

7. Приступање и измена ваших података

Ако имате питања или желите знати које личне податке имамо о Вама, молимо Вас да нас контактирате. Можете нас контактирати користећи информације у наставку. Имате сљедећа права:

 • Имате право да знате зашто су потребни ваши лични подаци, шта ће бити са њима, и колико дуго ће се задржати.
 • Право на приступ: Имате право приступа вашим личним подацима који су нам познати.
 • Право на исправак: имате право допунити, исправити, обрисати или блокирати ваше особне податке кад год желите.
 • Ако нам дате вашу сагласност за обраду ваших података, имате право да опозвате ту сагласност и да ваше личне податке обришете.
 • Право на пренос ваших података: имате право затражити све ваше личне податке од контролора и пренети их у потпуности другом контролору.
 • Право на приговор: можете се противити обради ваших података. Ми поштујемо ово, осим ако нема оправданих основа за обраду.

Молимо Вас да се побринете да увијек јасно кажете ко сте, како бисмо били сигурни да не мењамо или бришемо било какве податке погрешне особе.

8. Подношење жалбе

Уколико нисте задовољни начином на који се ми рукујемо (притужбом на) обраду Ваших личних података, имате право поднети притужбу у Управу за заштиту података.

9. Контакт детаљи

ACIBADEM SAĞLIK HİZMETLERİ VE TİCARET A.Ş.
KÜÇÜK ÇAMLICA MAH.ORD.PROF. FAHRETTİN KERİM GÖKAY CAD.49/1 ÜSKÜDAR / İSTANBUL
Турска
Веб страница: https://acibadem.rs
Email: international@acibadem.com
Број телефона: +90 216 544 38 00

Анекс

Really Simple SSL

Really Simple SSL and Really Simple SSL dodaci ne obrađuju nikakve lične identifikacione informacije, tako da se GDPR ne odnosi na ove dodatke ili upotrebu ovih dodataka na vašem veb sajtu. Našu politiku privatnosti možete pronaći here.

Complianz | The Privacy Suite for WordPress

Ova veb-stranica koristi Paket privatnosti za Vordpres od kompanije Complianz za prikupljanje zapisa o pristanku. Za ovu funkcionalnost vaša IP adresa je anonimizirana i pohranjena u našoj bazi podataka. Za više informacija pogledajte „Complianz“ Izjavu o privatnosti.

TRETMANI

TEHNOLOGIJA

ACIBADEM

×
Search