Acıbadem zdravstvene usluge Ekosistem koji služi za primer u pružanju zdravstvenih usluga - Acıbadem Healthcare Services (RS)
Acıbadem zdravstvene usluge Ekosistem koji služi za primer u pružanju zdravstvenih usluga

Acıbadem zdravstvene usluge Ekosistem koji služi za primer u pružanju zdravstvenih usluga


Acıbadem Healthcare Group, je već od osnivanja 1991. godine brzo porasla u jednu od vodećih institucija u Turskoj u oblasti privatnih zdravstvenih usluga. Rast i razvoj grupacije Acıbadem nastavio se ubrzanim tempom i u zemlji i izvan njenih granica dodavanjem novih bolnica i usluga. Naša prva investicija u zdravstvene usluge van Turske bila je otvaranje bolnice Acıbadem Sistina 2011. u glavnom gradu Makedonije, Skoplju. Investicije u Bugarskoj 2016. godine ubrzale su naš uspešni put. Kada smo kupili grupacije Tokuda Group i City Clinic Group – vodeće kompanije za pružanje zdravstvenih usluga u Bugarskoj – postali smo najveći privatni pružalac zdravstvenih usluga u toj zemlji. Naše investicije u obe grupacije proširile su naš lanac za četiri nove bolnice i pet ambulantnih klinika. Nedavno smo otvorili medicinski centar u Amsterdamu – prestolnici Holandije – koji je počeo da pruža usluge 1. maja 2017. godine.
Sveobuhvatne usluge u centrima izuzetnosti
Sve bolnice u okviru grupacije zadovoljavaju svetske standarde, a ističu se i centrima izuzetnosti. Jedanaest centara za rak (hirurgija, radioterapija, hemoterapija), 16 centara za srce (kardiologija za decu i odrasle i kardiohirurgija), 13 centara za vantelesnu oplodnju (neplodnost – IVF), 11 centara za presađivanje organa (jetra, bubrezi, koštana srž), 9 centara za kičmu, 1 centar za sportsku medicinu akreditovan od strane FIFA i 6 centara za robotsku hirurgiju – koji svi imaju nacionalne i međunarodne akreditacije kao kvalifikovani centri zahvaljujući naprednoj tehnološkoj opremi i stručnjacima koji imaju ozbiljno iskustvo u svojim poljima.
Globalno konkurentne integrisane zdravstvene usluge
Pored bolnica i medicinskih centara, Acıbadem Healthcare Group u ponudi ima integrisan poseban model zdravstvenog sistema koji može da posluži za primer u celom svetu, poput:

  • Acıbadem – projektno upravljanje
  • APlus
  • Acibadem Mobile
  • Acıbadem Labvital
  • Acıbadem Labcell – ćelijska laboratorija i banka krvi iz pupčane vrpce
  • Acıbadem – patološka laboratorija
  • Acıbadem Labgen
  • Centar zameđunarodne pacijente

Zahvaljujući ovom složenom operativnom procesu i nepokolebljivoj posvećenosti pružanju pristupačnih, sveobuhvatnih, pouzdanih usluga najvišeg kvaliteta, Acıbadem niže uspehe u pružanju usluga pacijentima, čiji broj raste iz godine u godinu.

TRETMANI

TEHNOLOGIJA

ACIBADEM

×
Search