Bolnica Koja Spaja Dve Strane Metropole - Acıbadem Healthcare Services (RS)
Bolnica Koja Spaja Dve Strane Metropole

Bolnica Koja Spaja Dve Strane Metropole

619x200 (9)

Acıbadem zdravstvena grupacije sada pruža usluge u još jednoj, dvadeset drugoj bolnici po redu, koja se nalazi u Altunizade regiji Üsküdar-a, jednom od najstarijih i najgušće naseljenih distrikta Istanbula.

Unutrašnjost od 98.000 kvadratnih metara
Acıbadem Altunizade bolnica, dizajnirana sa ciljem da se modernizuje Uskudar regija, prva je “privatna bolnica” sa najvećom unutrašnjom površinom od 98.000 kvadrata i kapacitetom od 350 kreveta, ne samo u Istanbulu, već i u celoj Turskoj. Ova bolnica, takođe, u svom sastavu poseduje 75 kreveta na odeljenju intenzivne nege i parking sa 550 parking mesta.

Medicinska odeljenja
Potpuno opremljena najsavremenijom medicinskom opremom, Altunizade Acibadem bolnica nudi medicinske usluge dijagnostike i lečenja na odeljenjima: Hitna pomoć, Oralno i dentalno zdravlje, Ishrana i dijeta, Neurohirurgija, Pedijatrija, Pedijatrijska hirurgija, Pedijatrijska urologija, Pedijatrijska intenzivna nega, Dermatologija, Gastroenterologija, Infektivno, Fizioterapija i rehabilitacija, Radiologija, Opšta hirurgija, Oftalmologija, Ginekološka onkologija, Ginekologija i akušerstvo, Kardiovaskularna hirurgija, Hirurgija kancera, Kardiologija, ORL odeljenje, Nefrologija, Ortopedija i traumatologija, Onkološka radiologija, Neonatalna intenzivna nega, kao i Centar za gojaznost i Odeljenje za sistematske preglede.

_AH_0618E-sRGBMedicinska tehnologija
Moderna medicinska tehnologija Acıbadem Altunizade bolnice se sastoji od Intraoperativne 3 Tesla magnetne rezonance, Force CT-a, Prisma 3 Tesla magnetne rezonance, Robotske angiografije,  pokretnog CT-a, SPECT CT-a, Gama noža, TrueBeam-a, Tomoterapije i da Vinci uređaja.

Centri izvrsnosti
Centri izvrsnosti Acıbadem Altunizade bolnice, ujedinjuju veliki broj grana medicine na odeljenjima onkologije, zdravlja grudi, robotske hirurgije, gojaznosti i zdravlja kičme, na kojima se dijagnoza i lečenje baziraju na multidisciplinarnom pristupu.

Onkološki centar
Bolnica poseduje centar za lečenje raka koji je specijalno dizajniran u skladu sa svim potrebama onkoloških pacijenata. Svi tretmani ovog centra baziraju se na upotrebi medicinskih uređaja najsavremenije tehnologije u polju hiruške, opšte i radiološke onkologije. Centar je opremljen radiološkim uređajima poslednje generacije, kao što su TrueBeam i Tomoterapija HDA, koji imaju mogućnost rotacije od 360 stepeni prilikom izvođenja tretmana.

Specijalizovani servisi intenzivne nege
Specijalizovane jedinice intenzivne nege, koje nude medicinske uluge uz upotrebu najsavremenijih uređaja, poseduju kapacitet od 75 kreveta i sastoje se iz neonatalnog, pedijatrijskog, kardiovaskularnog i odeljenja opšte intenzivne nege. Sva odeljenja imaju čekaonice i odeljenje za informacije, opremljene računarima i internet konekcijom. Takođe, u sastavu neonatalne intenzivne nege nalaze se prostorije za trening majki.

Hibridna operativna sala sa tri uređaja
Acıbadem Altunizade bolnica opremljena je sistemom “hibridne operativne sale” koji na jednoj lokaciji integriše tri različita uređaja za postavljanje dijagnoze (3 Tesla magentnu rezonancu, 128-Slice CT and Robotsku angiografiju) što omogućava da se operacije vrše u 3 različite sale istovremeno. Ovakva stuktura obezbeđuje snimke tokom intervencije hirurzima neurohirurije, kardiohirurgije, ortopedske hirurgije i ORL hirurgije, što uvećava procenat uspešnosti intervencija.

_AH_0324E-sRGBSpecijalizovana pedijatrijska klinika
Dizajnirana prema konceptu pravljenom u skladu sa potrebama dece, majki i beba, bolnica u svom sastavu ima pedijatrisku kliniku koja pruža sve medicinske usluge kao i pedijatrijske bolnice. Klinika, koja ima zaseban ulaz, takođe ima i odvojene čekaonice za zdravu i bolesnu decu i sva pododeljenja potrebna za lečenje dečjih bolesti. Druga specijalizovana odeljenja klinike kreirana namenski za decu su Pedijatrijska ORL poliklinika i Pedijatrijski centar za dentalno zdravlje. Odeljenje hitne pomoći Acıbadem Altunizade bolnice ima takođe odvojeno odeljenje za pregled dece i odraslih.

Pregled, dijagnoza i lečenje – Sve na istom spratu
Većina centara bolnice, u kojoj je sigurnost pacijenata na prvom mestu, obezbeđuje preglede, dijagnozu i lečenje na istom spratu. Zahvaljujući tome, vreme koje pacijent provodi u kretanju po bolnici svedeno je na minimum, što obezbeđuje veći komfor pacijentu i više vremena za sve.

_AH_0478E-sRGBServis za pomoć
Servis za pomoć, koji je dostupan u Acibadem mobilnoj aplikaciji zahvaljujući Beacon tehnologiji, obezbeđuje pacijentima i njihovim posetiocima brzo i lako kretanje kroz bolnicu. Ovaj servis vodi osobu do njenog odredišta od ulaska u bolnicu i pruža joj sve potrebne informacije.

Kupovina u bolnici
U sastavu bolnice nalaze se prodavnice gde pacijenti i njihovi posetioci mogu pronaći najrazličitije poklone i knjige.

TRETMANI

TEHNOLOGIJA

ACIBADEM

×
Search