Čuveni hirurg Acibadem klinike gost Beograda

Čuveni hirurg Acibadem klinike gost Beograda

Čuveni hirurg Acibadem klinike gost Beograda

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_lightbox] [/fusion_lightbox]Na konferenciji magazina Lepota i Zdravlje “ProFemina 2016”, koja će biti održana 14. aprila u Beogradu, učestvovaće prof. dr Mehmet Mutaf, sa odeljenja za estetsku plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju Acibadem klinike. Prof. Mutaf će ovom prilikom održati predavanje pod nazivom “Žena iz perspektive plastičnog hirurga”, a istog dana svi pacijenti koji su zainteresovani moći će da ga upoznaju i obave konsultacije u predstavništvu Acibadem klinike u Beogradu.

Inače, profesor je poznat po uspešnim operacijama tokom kojih pacijentima pravi organe od sopstvenih tkiva. U njegovom radu posebno se istakao jedinstveni pristup u rekonstrukciji ušne školjke kod dece kod koje ona nedostaje ili je deformisana.

Prof. Mutaf je i ekspert u oblasti rekonstrukcije lica, nosa, rascepa usne i nepca, hirurgiji tumora kože, kao i rekonstrukciji grudi. Polje kliničkog i istraživačkog interesa na kome je uveo inovativne hirurške tehnike je, takođe i mikrohirurgija šake.

Kontak za zakazivanje konsultacija sa prof. dr Mutafom:

MEDICAL PERFECTION, Beograd

Ulica Svetozara Markovića 68

Beograd

Srbija

011 265 88 62

062 820 81 51

email: acibadem.serbia@gmail.com

PRO FEMINA 2016 PROGRAM ENG-page-001[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

×
Search