Potpisan ugovor o saradnji KSS i klinike Ačibadem - Acıbadem Healthcare Services (RS)

Potpisan ugovor o saradnji KSS i klinike Ačibadem

U Kući košarke potpisan je ugovor o saradnji između Košarkaškog saveza Srbije i renomirane turske klinike Ačibadem. Klinika Ačibadem koja će se naredne dve godine brinuti o zdravlju muške i ženske seniorske reprezentacije naše zemlje, biće i naslovni i generalni sponzor predstojećeg Trofeja Beograda 2014 koji će se u „Kombank Areni“ održati 16. i 17. avgusta. Sporazum o saradnji potpisali su Dragan Tarlać, direktor muških reprezentativnih selekcija i Čagri Ilk, direktor marketinga klinike Ačibadem.

AČIBADEM TROFEJ BEOGRADA 2014

Ačibadem Trofej Beograda održaće se 16. i 17 avgusta u „Kombank Areni“. Prvog dana turnira od 18:00 časova sastaće se Turska i Portoriko, a od 20:30 Srbija i Argentina. Poražene ekipe sledećeg dana odmeriće snage od 18:00 časova, dok je finale zakazano za 20:30.

Ulaznice za turnir Ačibadem Trofej Beograda 2014 mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima od 12. avgusta. Cene ulaznica za gornji nivo su 200 dinara za jedan, 300 za oba dana turnira. Za donji nivo „Kombank Arene“ ulaznice će koštati 400 za jedan, 600 dinara za oba dana turnira.

 

– Želim da izrazim zadovoljstvo potpisanim ugovorom koji je samo kontinuitet uspešne saradnje koju imamo sa turskom federacijom. Takođe, drago nam je što će klinika Ačibadem biti generalni i naslovni sponzor „Trofeja Beograd“ koji iz godine u godinu ima sve veći značaj. Mnoge ekipe su imale želju da učestvuju na turniru, ali zbog obazrivosti neke reprezentacije nisu htele da igraju sa rivalima sa kojima su istoj grupi na Svetskom Kupu u Španiji. Odlučili smo se za Argentinu, Portoriko i Tursku, što znači da ćemo da vidimo dosta sjajnih igrača, NBA zvezda i četiri odlične utakmice. Nadam se da će se naša reprezentacija predstaviti u najboljem mogućem svetlu, da će povrede koje trenutno stvaraju probleme do tada biti sanirani i da će selektor Đorđević i njegovi izabranici dobiti neophodnu podršku od beogradske publike pred završnu fazu priprema za Svetski Kup – zaključio je Dragan Tarlać.

Direktor marketinga klinike Ačibadem, Čagri Ilk takođe nije krio zadovoljstvo zbog saradnje sa KSS:

– Već dve godine sarađujemo sa fudbalskim klubovima iz Srbije, Partizanom i Crvenom zvezdom, a od sada ćemo se brinuti o zdravlju seniorskih košarkaških reprezentacija vaše zemlje. Takođe drago nam je što ćemo biti naslovni i generalni sponzori renomiranog turnira Trofej Beograda. Vaša najbolje košarkašice će za dva meseca učestvovati na Svetskom prvenstvu koje se održava u Turskoj. Učinićemo sve da se osećaju kao u svojoj kući – istakao jeČagri Ilk, direktor marketinga klinike Ačibadem.

TRETMANI

TEHNOLOGIJA

ACIBADEM

×
Search