» Odricanje odgovornosti

Odricanje odgovornosti

ACIBADEM SAĞLIK HİZMETLERİ VE TİCARET A.Ş. је посвећен одржавању ове веб локације ажурном и тачном. Ако ипак наиђете на нешто што је нетачно или застарело, били бисмо вам захвални ако бисте нас обавестили. Наведите где на веб страници читате информације. Затим ћемо ово размотрити што је пре могуће. Молимо вас да свој одговор пошаљете е -поштом на: moc.medabica@lanoitanretni.

Одговори и истраге о приватности које се подносе е-поштом или кориштењем веб обрасца третираће се на исти начин као и писма. То значи да можете очекивати одговор од нас најкасније у року од једног месеца. У случају сложених захтева, јавићемо Вам у року од једног месеца ако нам затреба највише три месеца.

Сви лични подаци које нам дате у контексту Вашег одговора или захтева за информацијама биће кориштени само у складу са нашом изјавом о приватности.

Сва права интелектуалног власништва на садржаје на овој веб страници су стављена у ACIBADEM SAĞLIK HİZMETLERİ VE TİCARET A.Ş..

Копирање, дисеминација и било које друго кориштење ових материјала није дозвољено без писменог допуштења од ACIBADEM SAĞLIK HİZMETLERİ VE TİCARET A.Ş., осим и само у оном случају уколико је другачије одређено прописима обавезног права (као што је право на цитирање), осим ако специфични садржај не налаже другачије.

Ако имате било каква питања или проблеме са приступачности веб странице, молимо не устручавајте се да нас контактирате.

TRETMANI

TEHNOLOGIJA

ACIBADEM

×
Search