JASMINKO HUSEINĆEHAJIĆ, ONKOLOGIJA, BOSNA - Acıbadem Healthcare Services (RS)
JASMINKO HUSEINĆEHAJIĆ, ONKOLOGIJA, BOSNA

JASMINKO HUSEINĆEHAJIĆ, ONKOLOGIJA, BOSNA

Došao sam u bolnicu Acibadem Maslak, kako bih našao lek za rak pluća koji sam imao. Odlučio sam da se prijavim u bolnicu Acibadem sa preporukom mog prijatelja koji je tu bio lečen ranije. 

Bio sam impresioniran Acibademom od prvog dana kad sam sleteo na aerodrom, od trenutka od koga mi je ozbiljno, ljubazno i vrlo stručno osoblje poželelo dobrodošlicu i taj mi je utisak ostao do poslednjeg dana, kad sam bio otpušten iz bolnice.

Bio sam zadivljen, posebno dobrotom velikog gospodina, profesora.dr Enisa Özyar-a, koji je podjednako bio jako profesionalan i vrlo ljubazan prema nama.

Za vreme dok je trajalo moje lečenje tehnologijom radioterapije „Trilogija“ i radiohirurškim sistemom CyberKnife (kibernetički nož), imao sam prilike da vidim da je bolnica Acibadem opremljena sa najnaprednijom tehnologijom.

Bio sam jako srećan i osećao sam se sigurno, jer je dr Enis Özyar bio uz mene čitavo vreme mog lečenja i boravka u bolnici.

Druga stvar koja me je jako oduševila je da, iako je moje lečenje završeno, mogu kontaktirati bolnicu Acibadem kad god mi treba vaše mišljenje. To pokazuje koliko ste vi bavite zdravljem svojih pacijenata.

I konačno, želeo bih se zahvaliti svima vama na tome što sam se mogao vratiti u svoju zemlju odmah, 2 dana nakon završetka mog lečenja, kao zdrav čovek, što sam mogao nastaviti sa svojim poslom jači, motiviraniji i sretniji.

Želeo sam izraziti svoju večnu zahvalnost profesoru Enisu Özyar-u i svima vama.

Srdačan pozdrav i sve najbolje,

arhitekta Jasminko Huseinćehajić

TRETMANI

TEHNOLOGIJA

ACIBADEM

×
Search