ZAŠTO ACIBADEM

ZAŠTO ACIBADEM

EKOSISTEM koji postavlja primer u svetu zdravstvenih usluga…

Zahvaljujući svom neprestanom razvoju još od 1991, Acıbadem Healthcare Group postala je jedna od vodećih institucija u Turskoj u oblasti privatnih zdravstvenih usluga, a sada kreće napred zajedno sa svojim partnerima iz IHH Healthcare Berhad, jedne od najvećih grupacija na Dalekom istoku 2012. godine. Acibadem se sada sastoji od 21 bolnice i 13 medicinskih centara i tako postaje drugi najvećih svetski lanac zdravstvenih usluga pod pokroviteljstvom IHH Healthcare Berhad. Svake godine, veliki broj pacijenata iz celog sveta odabere lečenje u Turskoj, i svi ti pacijenti preferiraju Acıbadem koji obezbeđuje usluge zasnovane na najnaprednijim svetskim tehnologijama i timovima stručnjaka koji ispunjavaju međunarodne standarde kvaliteta a broje 3.500 lekara i 4.000 medicinskih sestara.

Globalno konkurentne integrisane zdravstvene usluge

Osim bolnica i medicinskih centara, Acıbadem Healthcare Group pruža i svetski primer postavke svog specijalno integrisanog sistema zdravstvene nege koji obuhvata i raznovrsne institucije za pružanje zdravstvene zaštite. Acıbadem Labmed u okviru svog zdravstvenog portfolija nudi širok spektar usluga koje uključuju genetiku, patologiju, matične ćelije i matične ćelije iz pupčane vrpce. Acıbadem Healthcare Gro­up obezbeđuje komplementarne zdravstvene usluge i preko svojih podružnica koje uključuju Acıbadem Project Management (projektni menadžment), koji radi na razvoju bolničkih projekata; Acıbadem Mobile Health (mobilno zdravstvo), koji obezbeđuje mobilne zdravstvene usluge, APlus, koji vodi računa o higijenskim potrebama i keteringu u bolnicama i velikim kompanijama.

Acıbadem Healthcare Group je 2016. izvršila akviziciju Tokuda Group i City Clinic Group, dva vodeća pružaoca zdravstvenih usluga u Bugarskoj. Investicija od 125 miliona evra omogućila je Acıbadem-u ekspanziju operacija kroz još 4 bolnice i 4 zdravstvena centra. Acibadem tako postaje najvećih privatni pružalac zdravstvenih usluga u Bugarskoj. Trenutno, Acıbadem pruža svoje usluge u 22 bolnice i 15 klinika u 4 države.

Obezbeđivanje kompaktnih usluga u centrima izuzetnog kvaliteta

Sve bolnice u okviru grupe ne samo da ispunjavaju svetske standarde, već se dodatno izdvajaju po svom vrhunskom kvalitetu. 11 Onkoloških centara (hirurgija, radioterapija, hemioterapija), 16 Kardioloških centara (pedijatrijsko i kardiološko odeljenje za odrasle i kardiohirurgija), 11 Centara za vantelesnu oplodnju (Neplodnost – IVF), 5 Centara za transplantaciju organa (jetra, bubrezi, koštana srž), 9 Centara za bolesti kičme, 1 Centar za sportsku medicinu koji je akreditovala FIFA, 19 Centara za lečenje dojki, 8 Centara za lečenje gojaznosti i 6 Centara za robotsku hirurgiju su, zahvaljujući najnaprednijim tehnologijama koje koriste i izuzetno iskusnim stručnjacima u svojim oblastima, kvalifikovani i akreditovani na nacionalnom i međunarodnom nivou.

Međunarodni kvalitet zdravstvene nege

Acıbadem Healthcare Group obezbeđuje usluge i pristup u obezbeđivanju bezbednosti pacijenata i unapređenja kvaliteta u skladu sa svim nacionalnim i međunarodnim standardima. Sve bolnice koje pripadaju grupi u Turskoj predmet su godišnje provere i procene koju vrši Ministarstvo zdravlja u skladu sa svim standardima kvalitetima u  zdravstvu. Pored toga, Acıbadem Maslak, Adana, Atakent, Sistina, Gradska klinika Tokuda i Gradska klinika Umbal EOOD takođe posediuju i JCI akreditaciju Združene međunarodne komisije (Joint Commission International).

U saradnji sa Labmed Dortmund GmbH, koji aktivno radi u Nemačkoj već više od 30 godina, koja se odnosi na usluge referentne laboratorije, Acıbadem Labmed je takođe ishodovao certifikat/akreditaciju “ISO 15189 Clinical Laboratory Accreditation Certificate”.

Centralna atrakcija zdravstvenog turizma

Bolnice koje su članovi Acıbadem Healthcare Gro­up i koje obezbeđuju specijalizovane usluge u oblasti zdravstvene nege, obezbeđuju dijagnostičke usluge i tretmane za mnogobrojne pacijente koji iz inostranstva dolaze u našu zemlju. Turska je trenutno jedna od vodećih zemalja u oblasti zdravstvenog turizma zahvaljujući dijagnostici i tretmanima koji se izvode u skladu sa svetskim standardima.

×
Search