ZAŠTO ACIBADEM

ZAŠTO ACIBADEM

Ekosistem koji postavlja primer u svetu zdravstvenih usluga…

Acibadem počinje svoje putovanje u izgradnji velikog zdravstevnog sistema kao jedna mala bolnica iz susedstva iz jedne četvrti u Istanbulu u Turskoj.

Danas je Acibadem brend koji zauzima zasluženo mesto među svetskim liderima u zdravstvu, sa 21 bolnicom, 13 zdravstvenih centara i pratećim uslužnim kompanijama.

Brz rast Acıbadema doveo je do potpisivanja partnerstva s IHH Healthcare 2012. godine, i tako postaje deo drugog najvećeg svetskog lanca zdravstvene zaštite.

Ostvarenje našeg cilja u smislu širenja poslovanja u inostranstvo počinje 2011. godine sa Acibadem Sistina bolnicom u Skoplju u Makedoniji. Nakon toga sledi akvizicija sa Tokuda grupacijom i City Clinic grupacijom u Bugarskoj 2016. godine. Uz ovu akviziciju, Acıbadem Healthcare Group postaje najveći pružalac zdravstvenih usluga u Bugarskoj. Među poslednjim projektima, tačnije 2017. godine, otvoren je Međunarodni medicinski centar Acıbadem u Amsterdamu, površine od 5.000 kvadratnih metara. Naša međunarodna ulaganja rezultirala su sa još dodatne 4 bolnice i 5 zdravstvenih centara.

Globalno konkurentne integrisane zdravstvene usluge

Osim bolnica i medicinskih centara, Acıbadem Healthcare Group pruža i svetski primer organizacije svog specijalno integrisanog sistema zdravstvene nege. Ovaj ekosistem uključuje razne institucije za podršku zdravstvu kao i Univerzitet. 

Univerzitet Acıbadem obučava studente za buduće medicinske radnike uz upotrebu dinamičnih i savremenih obrazovnih programa koje vodi izuzetno osposobljen akademski nastavni tim.

U Acıbademu, ustanove za zdravstvenu zaštitu rade naporno kako bi neprekidno poboljšavale iskustva pacijenata. Acıbadem Project Management (Acibadem projektni menadžment) razvija projekte osnivanja bolnice po principu “ključ u ruke”. Acıbadem Labmed, Labvital i LabCell nude širok spektar usluga uključujući patologiju, kontrolu hrane, laboratorije matičnih ćelija i banke krvi iz pupčane vrpce. Acıbadem Technology razvija i poboljšava softversku opremu u kući, uključujući „Bolnički informacioni sistem“. APlus ispunjava higijenske i ugostiteljske potrebe bolnica, a Acıbadem Mobile pruža usluge hitne pomoći i kućne nege izvan bolnica.

Obezbeđivanje kompaktnih usluga u centrima izuzetnog kvaliteta

Sve bolnice u okviru grupacije, ne samo da ispunjavaju svetske standarde, već se dodatno izdvajaju po svom vrhunskom kvalitetu. Ukupno 11 onkoloških centara (hirurgija, radioterapija, hemoterapija), 16 kardioloških centara (kardiološko odeljenje za decu i odrasle kao i kardiohirurgija), 11 centara za vantelesnu oplodnju (Neplodnost – IVF), 5 centara za transplantaciju organa (jetra, bubrezi, koštana srž), 9 centara za bolesti kičme, centar za sportsku medicinu koji je akreditovala FIFA, 19 centara za lečenje bolesti dojke, 8 centara za lečenje gojaznosti i 6 centara za robotsku hirurgiju su, zahvaljujući najnaprednijim tehnologijama koje koriste i izuzetno iskusnim stručnjacima u svojim oblastima, kvalifikovani i akreditovani na nacionalnom i međunarodnom nivou.

Centralna atrakcija medicinskog turizma

Svake godine, mnogo pacijenata iz različitih delova sveta putuje na lečenje u Tursku i ti pacijenti biraju upravo Acıbadem Healthcare Group zbog usluga koje koriste najnaprednije tehnologije na svetu i gde rade timovi stručnjaka koji ispunjavaju međunarodne standarde kvaliteta.

U cilju što veće praktičnosti, Međunarodni centar za usluge pacijenata dizajniran je kao uslužni centar “sve na jednom mestu” i daje podršku svakom pacijentu od prvog dana do trenutka kada se pacijenti vrate u svoju domovinu. 
Kada međunarodni pacijenti odluče da dođu u Tursku na lečenje, lako mogu dobiti plan putovanja i lečenja iz informativnih poslovnica Acıbadema.

Do sada je Acıbadem otvorio 28 poslovnica za informisanje koje se nalaze u 18 zemalja i 28 gradova izvan Turske. Međunarodni pacijenti biće srdačno dočekani na našim Health Point prijemima po sletanju na aerodrom u Turskoj. Dok čekaju transfer, pacijenti mogu koristiti besplatan wi-fi. Naši pacijenti biće prebačeni direktno u hotel ili u bolnicu privatnim prevozom.

Na Health Point prijemima, koji se nalaze u bolnicama, naši prevodioci dočekuju ​​pacijente i obezbeđuju podršku tokom lečenja na 20 različitih jezika.

×
Search